FREQUENTIETHERAPIE

Maar liefst drie legendarische uitvinders staan aan de wieg van de Multi Wave Oscillator: Nicolai Tesla, George Lakhovsky en Royal Raymond Rife. De resultaten zijn net zo indrukwekkend als hun uitvinders.

De Multiwave Oscillator is een resonantietoestel dat werkt met hoogfrequente trillingen, dat op subtiele wijze een breedspectrum aan natuurlijke frequenties produceert. Het toestel brengt de cellen van het lichaam in de juiste frequentie en stimuleert zo de cel zelf en de organen en het immuunsysteem en activeert het zelfgenezend vermogen. De MWO kan worden aangesloten op onder andere de Lakhovsky antennes en/of de Orange Rife lamp, welke is gevuld met een speciaal gas. De samenwerking met de originele Lakhovsky antennes is zeer krachtig en geeft een geweldig gevoel. Het is een hele relaxte en diepe behandeling.

Het gebruik van hoge frequenties/voltages met een lage stroomsterkte (in milli-ampères) is bij levende organismen als planten, mensen en dieren al bijna 100 jaar het onderwerp van medische interesse. De techniek werd rond 1890 uitgevonden door dr. Nikola Tesla, een geniale wetenschapper, die ook de wisselstroom heeft ontdekt.


2 typen MWO kennen we: een stabiele thuis en een portable uitvoeringsvorm.

Wanneer de Multiwave wordt aangesloten op de Lakhovsky antennes dan worden de hoge voltages en het spectrum aan frequenties door de antennes gestuurd. Door de speciaal gestemde antennes in combinatie met de precies uitgemeten diameters en de nauwkeurig samengestelde materialen worden de voltages en frequenties versterkt. Dit resulteert in een enorm krachtig energieveld dat voor veel mensen waarneembaar is. Indien dit niet waarneembaar is dan kan men het energieveld zien door een TL-buis tussen de antennes te houden. Deze gaat dan spontaan branden. Wanneer men een lokale klacht heeft, in een klein gebied, dan is een Rife-Lamp het beste om toe te passen. Bij andere, generieke problemen in het lichaam, dan is het raadzaam om de antennes te gebruiken.

 

Met originele apparaat, de basis voor de MWO-therapie, kwam van de Franse wetenschapper George Lakhovsky, die rond 1920 in Parijs werkte. Hij ontwikkelde de visie dat de genen en chromosomen in alle levende cellen constant in beweging zijn. Verder redeneerde hij dat ze als kleine radiozenders en ontvangers functioneren. Bovendien zouden ze een resonerende frequentie hebben die toe te schrijven is aan hun omvang, vorm en capaciteit.

Wanneer cellen blootgesteld worden aan een breed gamma van elektromagnetische golven uit het onderste gedeelte van het elektromagnetisch spectrum, absorberen ze, volgens Lakhovsky, energie die bij hun resonantiefrequentie past. Lakhovsky heeft veel onderzoek gedaan naar de impact van deze theorie.

De mooie samenwerking tussen Lakovsky en Rife

Experimenten met zeer hoge voltages hebben, bij deskundig gebruik, aangetoond dat lichamelijke pijnen zeer snel en effectief behandeld kunnen worden. Eveneens bleek dat infecties en wonden bijzonder snel helen. Deze hoge frequenties en voltages kunnen niet rechtstreeks op het lichaam worden toegepast. Lakhovsky heeft daarom een antennesysteem bedacht waarmee de frequenties worden versterkt en zo worden overgebracht op het lichaam. Later werd deze techniek succesvol gebruikt door anderen, zoals bijvoorbeeld Rife. Ook heeft Rife duizenden frequenties bepaald, waarbij verschillende onderdelen van het lichaam beduidend beter gaan functioneren. Daarnaast heeft hij boekwerken vol geschreven over de verschillende frequenties die er voor zorgen dat vele aandoeningen snel en effectief verdwijnen.

Het is dit energieveld dat zijn uitwerking heeft op het menselijk lichaam, maar ook op dieren, planten en voedingsmiddelen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de structuur van water te veranderen in een vorm die voor ons lichaam beter te verwerken is. Ook planten groeien er beduidend beter door.

Oranje Rife Lamp

Effecten die door gebruikers van de MWO werden gemeld

  • intelingen in het lichaam, vaak extra sterk op de plek in het lichaam waar men last van heeft.
  • Ontspanning in het gehele lichaam
  • Een rust in het hoofd, vaak omschreven als een soort trance
  • Vermoeidheid na de eerste 3-5 keren MWO-gebruik. Volgens een onderzoek van Dr. Fischer is dit te verklaren door de vele processen in het lichaam die worden geactiveerd.
  • Nieuwe energie, levenslust.
  • Emoties

MWO therapie versnelt het genezingsproces in het menselijk lichaam aanzienlijk. Als deze techniek gebruikt wordt bij postoperatief herstel, kan de periode na zware operaties met mogelijk vijftig procent verkort worden.

Personen met een pacemaker mogen, doordat het apparaat een magnetisch veld genereert, geen gebruik maken van de MWO.

Wilt u meer weten over de werking en de wetenschappelijke onderbouwing van dit fantastische toestel, bekijk dan deze documentaire

 

De basis is gelegd voor de Frequentie-Therapie: Het genezingsprincipe van de toekomst